4kgrup.com Seyehat acentamız yetkilileri konsolosluklarda siz değerli müşterimize vakit kaybı yaratan birçok formalite işlemden sizi kurtararak tüm bu işlemleri sizin adınıza yapar, konsoloslukta sizi temsil eder.
0 212 570 50 44


İSPANYA VİZESİ

İşveren olarak İspanya vize başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalı)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Orjinal Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri

Ev Hanımı olarak İspanya vize başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Emekli olarak İspanya vize başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

İstanbul / İspanya Konsolosluğuna Bağlı İller

  • Trakya, Marmara, Karadeniz, Ege İlleri. Bunların dışındaki pasaportlar konsolosluk tarafından kabul edilmemektedir.

Bordrolu Çalışan olarak İspanya vize başvurusu

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

Öğrenci olarak İspanya vize başvurusu

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Ayrıca..

  • 2 adet yeni çekilmiş biometrik veya arka fonu beyaz fotoğraf
  • En az 6 ay geçerli pasaport ( Pasaportunuzun ilk veriliş tarihi 10 yılı aşmamış olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili Konsolosluğa ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz yararınıza olacaktır.
  • Acentemiz ispanya konsolosluğuna sizin yerinize vize başvurusu yapmak konusunda yetkilidir.
    Konsolosluğa Normal şartlar altında siz gelmeden işlem yapabilmekteyiz.
    Unutmayın İspanya Vizesi bizim işimiz. Hemen Arayın.
    Seyahat sağlık sigortası İspanya ( Schengen) vizesi için zorunludur.
    Size bu konuda yardımcı olabiliriz. 0212 293 93 35

Vize Uygulanan Ülkeler