4kgrup.com Seyehat acentamız yetkilileri konsolosluklarda siz değerli müşterimize vakit kaybı yaratan birçok formalite işlemden sizi kurtararak tüm bu işlemleri sizin adınıza yapar, konsoloslukta sizi temsil eder.
0 212 570 50 44


ÇİN VİZESİ

Konsolosluğa yazılan dilekçelerin özel bir formatı vardır. Dilekçe formatını ofisimizden talep edebilirsiniz.

İşveren olarak Çin vize başvurusu

  • Turistik Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
    • Kimlik Fotokopisi
    • Sabıka kaydı
    • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir.
  • Ticari Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Orjinal Davetiye 
    • Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
    • Kimlik fotokopisi
    • Orjinal Faaliyet belgesi
    • Vergi levhası fotokopisi 

Ev Hanımı olarak Çin vize başvurusu

  • Turistik Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı ( Kendi adınıza olmalı)
    • Kimlik Fotokopisi
    • Sabıka kaydı
    • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Emekli olarak Çin vize başvurusu

  • Turistik Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
    • Kimlik Fotokopisi
    • Sabıka kaydı
    • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Bordrolu Çalışan olarak Çin vize başvurusu

  • Turistik Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
    • Kimlik Fotokopisi
    • Sabıka kaydı
    • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir)
  • Ticari Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Orjinal Davetiye 
    • Antetli kağıda hitaben yazılmış dilekçe ( Formatını şirketimizden talep ediniz.)
    • Kimlik fotokopisi
    • Orjinal Faaliyet belgesi
    • Vergi levhası fotokopisi

Öğrenci olarak Çin vize başvurusu

  • Turistik Vize için
    • En az 6 ay süreli pasaport ve 2 adet arka fonu beyaz resim
    • Mevduat bulunan Banka hesap cüzdanı
    • Kimlik Fotokopisi
    • Sabıka kaydı
    • Otel ve Uçak Rezervasyonu (Şirketimiz size bu konuda yardımcı olabilir
    • Orjinal Öğrenci Belgesi

Ayrıca..

  • Tüm pasaportlar en az 6 ay geçerli olmalı ve ayrıca mutlaka imzalı olmalı
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Normal çin Vize başvuruları gününden en az 7 gün sonra geri döner.
  • Ekspress Çin vizesi işlemleri 3 iş gününde yanıtlanır.
  • Çin vizesi ile ilgili mutlaka bizimle görüşünüz.

Vize Uygulanan Ülkeler