4kgrup.com Seyehat acentamız yetkilileri konsolosluklarda siz değerli müşterimize vakit kaybı yaratan birçok formalite işlemden sizi kurtararak tüm bu işlemleri sizin adınıza yapar, konsoloslukta sizi temsil eder.
0 212 570 50 44

AMERİKA VİZESİ

İşveren olarak Amerika vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Amerika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Amerika daki Firmadan Davetiye ( Amerika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Amerika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( 5*5 ebadında özel formatta çekilmiş)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası (bilgi için 0212 570 50 44)

Ev Hanımı olarak Amerika vize başvurusu

  • Amerika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( 5*5 ebadında özel formatta çekilmiş)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
  • Seyahat Süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası (bilgi için 0212 570 5044)
  • Eşinin geçerli yada eski Amerika vizesi varsa fotokopileri

Emekli olarak Amerika vize başvurusu

  • Amerika Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Resim ( 5*5 ebadında özel formatta çekilmiş)
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası (bilgi için 0212 570 5044)

Amerika Vizesi için Özel Notlar

  • Amerikan Konsolosluğundan vize alırken dikkat edilmesi gereken tüm konularda vize bilgi uzmanlarımız tarafından size bilgi verilecektir.
    Online Başvuru işlemleri tarafımızdan birlikte yapılacak olup hatalı bir işlem yapılmasının önüne geçilecektir.
    Amerika Vizesi için bize ulaşın , Hemen arayın 0212 570 5044 Amerika Vize Hattı. 

Bilgi

  • Amerika Konsolosluğuna bir personelimiz eşliğinde giderek işlemlere şahsen de katılmanız zorunludur.
    • Amerika Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır.
    • Amerika Konsolosluğu Randevu Sistemi İle Çalışmaktadır. Randevunuzun alınması için hemen bize ulaşın 0212 570 5044
    • DS 160 Vize başvuru formu ofisimizde birlikte doldurulacak olup online Amerika vize müracaatınız yapılacaktır.

Bordrolu Çalışan olarak Amerika vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Amerika konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Amerika daki Firmadan Davetiye
    ( Amerika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Amerika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( 5*5 ebadında özel formatta çekilmiş)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası (bilgi için 0212 570 5044)

Öğrenci olarak Amerika vize başvurusu

  • Amerika Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Amerika ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( 5*5 ebadında özel formatta çekilmiş)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
  • Seyahat Süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası (bilgi için 0212 570 5044)
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Amerika vize si varsa fotokopileri

Vize Uygulanan Ülkeler