4kgrup.com Seyehat acentamız yetkilileri konsolosluklarda siz değerli müşterimize vakit kaybı yaratan birçok formalite işlemden sizi kurtararak tüm bu işlemleri sizin adınıza yapar, konsoloslukta sizi temsil eder.
0 212 570 50 44

ALMANYA VİZESİ

İşveren olarak Almanya vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Almanya Konsololsuğu için dilekçe örneğini acentemizden talep edebilirsiniz 0212 570 50 44
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.) • 2 Biometrik Resim
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Sigorta için 0212 570 50 44)

Ev Hanımı olarak Almanya vize başvurusu

  • Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe 
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi 
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 biometrik Resim
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız ) 
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Sigorta için 0212 570 50 44)
  • Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri 

Emekli olarak Almanya vize başvurusu

  • Almanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe 
  • Emekli cüzdanı fotokopisi 
  • Sağlık karnesi fotokopisi 
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi 
  • Banka cüzdan fotokopisi 
  • 2 Biometrik Resim ( Biometrik standartlarda arka fonu beyaz yeni çekilmiş ve kesinlikle rütuşlanmamış) 
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız ) 
  • Vize Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bilgi

  • Almanya Ticari vize işlemlerinde tüm süreçte şirketimiz size danışmanlık vermektedir.
  • Almanya da Seyahat Acenteleri sadece Ticari Vizelere aracılık yapabilmektedir.
  • Almanya Başkonsolosluğu Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır.
  • Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa şirketimiz Almanya konsolosluğa sizin adınıza basvuru yetkisine sahiptir.
  • Almanya İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Almanya Büyükelçiliği seyahat sigortasını zorunlu olarak özel standartlarda talep etmektedirler.

Bordrolu Çalışan olarak Almanya vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, • seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe. 
  • Şirketin imza sirküleri 
  • Vergi levhasının fotokopisi 
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi Ticari sicil gazetesi fotokopisi 
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi) 
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi 
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi 
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi 
  • Kredi kartları fotokopisi 
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, 
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye 
    ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Biometrik Resim
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız ) 
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Sigorta için 0212 570 50 44)

Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu

  • Almanya Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe 
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi 
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name 
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir. 
  • 2 Biometrik Resim 
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız ) 
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Sigorta için 0212 570 50 44)
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri 

Vize Uygulanan Ülkeler